Bli medlem!

VikingWolves er den norske supporterklubben for Wolverhampton Wanderers. VikingWolves arrangerer fotballturer og leverer klubbnyheter. Formålet er å samle Wolves-supportere fra hele landet.

Medlemsskap i VikingWolves gjelder i et år og kan betales med Paypal. Om du ikke har en konto tar det 2 minutter å opprette dette. Bare følg Subscribe-lenka på bunn av denne sida.

NB: Etter 2014/15-sesongen endret Paypal sine retningslinjer. Det er ikke lenger mulig å betale med Visa. Alle må bruke Paypal, med andre ord. Etter 365 dager vil du bli belastet på nytt (med mindre du melder deg ut).

Paypal: Klikk på “Bli medlem av VikingWolves” nederst på denne siden, og logg deg videre inn med ditt paypal brukernavn/passord (evt opprett Paypal-konto). Klikk deretter “Pay now”, evt “Betal nå” og du kan registrere din konto på VikingWolves.


Info om medlemsskap:

Pris: kr 100,- per sesong

Varighet: 365 dager


Medlemskap inkluderer:

– Tilgang til alle funksjonalitetene på VikingWolves.com (forum, galleri, prediction league…osv.)

– Muligheten til å kjøpe pakker til alle Wolves-kamper sesongen 2015/2016.

– Muligheten til å bli med på fellestur arrangert av VikingWolves minst 2 ganger per sesong.

– Muligheten til å delta på supportercupen.

NB for nye brukere: Etter at betalingen er gjennomført må du registrere brukerkonto på VikingWolves.com – følg instruksjonene, ikke lukk nettleseren før registreringen er ferdig.